Consumer Generated Subaru?

Consumer Generated Subaru?

Consumer Generated Subaru?Stop sniffing the glue and check out the Subaru. Is het een viral van Subaru zelf? Een paar Britten die zich rot vervelen? Je hebt in elk geval 3 minuten nodig om het filmpje te bekijken en niet bang zijn voor wat “offensive language”. Ik vraag me serieus af of het automerk hier iets mee te maken heeft. Want ze komen er nou niet bepaald goed vanaf in het nummer. Wat trouwens ook als MP3 en ringtone verkrijgbaar zal zijn.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Dat lijkt me inderdaad zeer sterk. Als dat uitkomt is Suburu redelijk de pineut. Maar kan ook niet helemaal inzien dat stel dat dit een viral van Subura is, wat ze ermee willen bereiken. Te lang en te grof om een echt succes te kunnen worden.

  geplaatst op
 • Het lijkt me een Viral voor de Jack-ass show op MTV UK. De show noemt nl. Dirty Sanchez. Blijkbaar reeds aan het 3de seizoen bezig. Meer op http://mtv.co.uk/dirtysanchez .

  geplaatst op
 • Toch zit wel een professionele "digital advertising agency" achter: Asa Bailey (http://www.asabailey.com). De URL zie je in je browser verschijnen als je het filmpje afspeelt.

  Ik vermoed dat niet Subaru de opdracht heeft gegeven, maar dat het een viral is ter promotie van henzelf. Ze claimen namelijk 4 miljoen users te kunnen bereiken in 4 weken. Een beetje grofheid helpt dan natuurlijk wel dit aantal omhoog te schroeven.

  geplaatst op
 • Check page title > duidelijk Dirty Sanchez.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.