• Mobile
    wordt gesponsord door

Consumentenbond test 52 mobiele telefoons

Consumentenbond test 52 mobiele telefoons
,

De Consumentenbond heeft 21 nieuwe en 31 al eerder geteste mobiele telefoons aan een nieuwe test onderworpen. Er is gelet op ontvangst, accu, verstaanbaarheid, duurzaamheid en gebruiksgemak. Veel geteste telefoons hebben de mogelijkheid tot het verzenden van mms (Multi Messaging System).

Met mms kan men een sms versturen, samen met beeld en geluid. Om een mms te kunnen ontvangen, dient het ontvangende toestel wel een dergelijke functie te bezitten. Niet iedere mobiele telefoonprovider biedt dan ook de mogelijkheid om te mms`en. Momenteel bieden Vodafone, 02 en T-Mobile deze mogelijkheid aan. KPN biedt via I-mode de mogelijkheid om foto`s te verzenden.

Uit de test komen Siemens ME 45 en LG LG-515W als beste koop naar voren. De voordeligste keus zijn de Nokia 3410, Nokia 3510, Siemens C45 en Alcatel One Touch 311.

Bron:
Nu.nl 7 mei 2003


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.