Citro?n blijft klasse appart

Citro?n blijft klasse appart
, Upstream
@marcoderksen

Citro?n blijft wat mij betreft er met kop en schouder bovenuit steken. Na de succesvolle online campagnes voor C3 en C5 komen ze nu met de C2 Urban Challange.


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Het spel is wel aardig. Uitkomst discutabel. Tot nu toe scoor ik altijd in de buurt van de score van Citroen. Sterk is het verleiden om deel te nemen aan ronde 2. Na invoer van persoonlijke gegevens kom ik niet meer verder.

  Dit geldt overigens voor de verdere uitwerking van de campagnesite. Ik ben daar niet zo enthousiast over. Verwachting is hoog, maar bv. bij de configurator kun je alleen de kleur bepalen. Druk je op de prijslijst dan krijg je print te zien van de excel sheet en vervolgens de mogelijkheid om hem te downloaden!! Ik wil online kunnen configureren en direct weten wat dit voor de prijs betekent. Daarnaast zitten er de nodige bugs in.

  Kortom: ben het niet geheel eens met Marco. Het belooft veel, de uitwerking schiet echter (tot nu toe) te kort.

  geplaatst op
 • Ben inmiddels ook al wat bugs tegengekomen. Jammer, het concept en vormgeving zien er erg goed uit.

  geplaatst op
 • Gisteren een email gestuurd naar Citroen; nog geen reactie terug :(

  geplaatst op
 • Gisteren wel de informatiebrochure per post ontvangen; nog steeds geen reactie op mijn email :(

  geplaatst op
 • Da's toch jammer dat het lijkt of alleen het online stuk goed is verzorgd en het fulfilment erachter weer tekortschiet. Zal wellicht te maken hebben met Citroen Nederland versus dealerorganisatie ?

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.