Brandveilig.com zet politieke brandveiligheid aspiraties op een rij!

Brandveilig.com zet politieke brandveiligheid aspiraties op een rij!

De strijdt tussen de politieke partijen is in alle hevigheid begonnen. Alle partijen discussi?ren over dezelfde onderwerpen, namelijk: zorg, veiligheid op straat, onderwijs, buitenlands beleid en verkeer. Maar hoe zit het met de aandacht die wordt besteed aan brandveiligheid en de bestrijding van rampen zoals Volendam of Enschede?

De website brandveilig.com heeft de partijprogramma’s van de belangrijkste partijen onder de loep genomen. Hierbij komen interessante standpunten van de verschillende partijen naar voren. Zo is de PvdA van plan om vergunningen toegankelijk te maken via internet en pleit de SP voor het plaatsen van symbolen op risicobedrijven zodat omwonenden weten welke gevaren er mogelijk schuilen.

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.