Bol.com gaat door met korting studieboeken

Bol.com gaat door met korting studieboeken

Ondanks de eerdere berichten van het Commissariaat voor de Media vandaag gaat Bol.com gewoon door met de verkoop van Nederlandstalige studieboeken met korting. Bol.com is volgens eigen zeggen de eerste en enige grote boekhandel die maximaal gebruik maakt van de kortingsmogelijkheden die de nieuwe wet biedt.

“Voor mij was het op voorhand duidelijk dat onze concurrentie alles op alles zou zetten om deze actie te dwarsbomen. Het sterkt ons in onze overtuiging door te gaan met de korting waar studenten recht op hebben,” aldus Daniel Ropers, directeur van bol.com.

Bol.com voldoet bij de verkoop van studieboeken met korting aan studenten aan alle eisen en voorwaarden zoals die zijn afgesproken en vastgelegd, na eerder uitgebreid overleg met het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap en het Commissariaat voor de Media.

Ropers legt uit: “We handelen op basis van de gemaakte afspraken. Studenten moeten een verklaring invullen en daarnaast kijken we alle bestellingen na om te controleren of een student daadwerkelijk titels aanschaft die met de betreffende studie te maken hebben. Het percentage waar mogelijk sprake van fraude is, is miniem.”

Op dit moment is bol.com in contact met het Commissariaat voor de Media om na te gaan hoe dit misverstand heeft kunnen ontstaan.

Bron:
Persbericht Bol.com


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.