BMW kiest voor weblogs en podcasts

BMW kiest voor weblogs en podcasts
, Upstream
@marcoderksen

BMW kiest voor weblogs en podcastsVorige week schreef Neville Hobson op zijn weblog Nevon over het feit dat BMW een aantal webloggers heeft uitgenodigd om te bloggen tijdens de Internationale Automobil Ausstellung (IAA) in Frankfurt (van 15 t/m 25 september). Een van de grote internationale autobeurzen waar ook een aantal Nederlandse autobloggers naar toe zijn geweest.

BMW heeft blijkbaar de smaak te pakken want naast de weblogs is het inmiddels ook gestart met podcasts vanuit Frankfurt (in het Engels en Duits). Korte interviews van 5-10 minuten over de lancering van nieuwe modellen zoals de BMW Z4 coupe.

IAA krijgt veel aandacht vanuit de blogosfeer en heeft uiteraard ook een eigen weblog (met podcasts). Nu de AutoRAI nog!


Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • Vraag me af in hoeverre weblogs en podcasts in dit geval hun invloed hebben op de consument. Voor mijn studie moet ik een reclamecampagne ontwikkelen voor Adidas waarbij ik gebruik moet maken van vernieuwende communicatiemedia en daarbij heb ik ook een paragraaf aan podcasten en weblogs besteed.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.