‘Blogosfeer’ ontwikkelt zich explosief

‘Blogosfeer’ ontwikkelt zich explosief
, Carl Mangold

Frank Janssen - de man die sneller typt dan z’n schaduw - heeft weer eens een prachtig artikel online gezet, tjokvol overzichtelijke grafieken en handige links.

“Het aantal weblogs groeit nog steeds sterk en dat trekt van verschillende kanten aandacht. De Nederlandse media besteedden in de afgelopen dagen volop aandacht aan deze ontwikkeling. En in de markt zijn er geruchten over allerlei nieuwe bloginitiatieven. De booming blogosfeer. “


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 3 reacties op dit artikel

 • In onderstaand artikel op webwereld wordt op een andere manier naar weblogs gekeken.
  De vergelijking dat weblogs de homepagina's van nu zijn kan ik wel in meegaan. Zeker omdat er technisch veel minder kennis nodig is om een weblog bij te houden speelt hierin een grote rol denk ik. Ik denk ook dat de hele hype redelijk overdreven is.

  Ik vind wel dat hij een hele grote groep interessante weblogs over het hoofd ziet. Weblogs als marketingfacts welke interessant nieuws bundelen en eventueel voorzien van een mening.

  http://www.webwereld.nl/articles/36687

  geplaatst op
 • Ik denk dat je - als je de toekomst wilt zien - niet naar afzonderlijke blogs en postings moet kijken, maar naar de daarin geuitte cumulatieve meningen en ideeën.

  Met Technorati kun je nu al zien wat de meest besproken nieuwsfeiten, boeken of films zijn. Trek dat systeem nog een eindje door, en het laat zien wat de wereldwijde meningen zijn, op basis van een aggregatie van alle postings. Veel postings maken één bericht, zeg maar.

  geplaatst op
 • misschien mag ik ook hier een duit in het zakje doen. eerder schreef ik op mijn weblog over dit fenomeen

  http://venturo.web-log.nl/log/1557915

  http://venturo.web-log.nl/log/740072

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.