Bijenkorf gaat hypotheken verkopen

Bijenkorf gaat hypotheken verkopen

We riepen het al een aantal jaar geleden. Vanaf volgende week gaat het dan ook gebeuren en verkoopt de Bijenkorf in Amsterdam hypotheken. Het luxe warenhuis gaat ook woonverzekeringen aan de man brengen. Ook zusje Hema gaat in verzekeringen en hypotheken.

?En dat is zeker niet het enige financi?le product dat we de komende tijd op de markt gaan brengen?, zegt Peter van Bakkum, woordvoerder van Vendex-KBB tegen Adformatie. Vendex-KBB nam in 2002 van de Achmea Groep het onderdeel Vendo Polis in zijn geheel over, waardoor het nu als financi?le dienstverlener kan opereren. ?En we hebben een expertisecentrum opgericht, onder de vlag van Cards & Financial Services (CFS). Dit onderdeel bedenkt allerlei laagdrempelige spaar- en verzekeringsproducten toegesneden op onze formulewinkels. Zoals de pinautomaten van Hema, dat nu als pilotproject bij twintig filialen loopt. En de verzekeringen die al zijn af te sluiten bij V&D.?

Een hypotheek sluit in dat kader beter aan bij de Bijenkorf. Omdat daar, volgens Van Bakkum, meer voor nodig is dan louter een balie. ?Je hebt een ruimte nodig waar mensen aan een tafel kunnen zitten, je moet intakegesprekken doen en gekwalificeerd personeel aannemen.? Welke producten er nog meer te verwachten zijn wil de woordvoerder niet kwijt. ?Maar ik sluit niet uit dat we in de nabije toekomst ook voor bijvoorbeeld Praxis met een op de doelgroep toegesneden pakket aan financi?le producten komen.?

De Bijenkorf in Amsterdam opent half maart een financi?le afdeling, later volgen winkels in Rotterdam en Den Haag.

Bron:
http://www.adformatie.nl/


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • De bijenkorf is maar een van de vele aanbieders van hypotheken voor meer informatie kunt u kijken op alles over hypotheken

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.