Bezoek online winkels stijgt door SARS

Bezoek online winkels stijgt door SARS

Bezoekersaantallen van online winkels in Azi? zijn door de vrees voor longziekte SARS flink gestegen. Het internetgebruik thuis is in de getroffen gebieden in april vergeleken met februari 13 procent gestegen, blijkt uit cijfers van Nielsen/Netratings.

,,Sinds de zorgen over de besmettelijke ziekte Hongkong troffen, mijdt de consument drukke buitenplaatsen en wendt zich tot internet voor zijn boodschappen en bankzaken’‘, zegt Peter Steyn van onderzoeksbureau Nielsen/Netratings.

De bezoekersaantallen van online supermarkt parknshop.com zijn met 161 procent gestegen. De website van de Bank of China registreerde een toename van 58 procent. Parknshop hoopt de bezoekers vast te kunnen houden nu de epidemie over zijn piek lijkt.

Bron:
http://www.planet.nl/


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.