Betalen op internet en mobiele telefoon

Betalen op internet en mobiele telefoon

Recente Nederlandse betaaliniatieven (bron: Innopay)

 

Het belang van betrouwbare, gebruiksvriendelijke en effici?nte betaalmethoden voor online en mobiel betalen neemt nog steeds toe. Om alle nieuwste ontwikkelingen op dit vlak inzichtelijk te maken, heeft Innopay recentelijk het rapport Betalen 2006 (na gratis registratie) gepubliceerd, een vervolg op het in 2005 uitgebrachte Betalen 2005.

In het rapport wordt de stand van zaken weergegeven in het laatste kwartaal van 2005. Onder andere wordt ingegaan op de ontwikkelingen bij de diverse betaalproducten, van de traditionele acceptgiro en overschrijving tot relatief nieuwe diensten als MiniTix, Click&Buy, Bill en iDEAL. Ook wordt een hoofdstuk gewijd aan Payment Service Providers zoals Bibit van de Royal Bank of Scotland, en Internetkassa (ABN Amro), RIK (Rabobank) en TWYP (ING Bank).


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.