Beste recruitmentsites van Nederland gekozen

Beste recruitmentsites van Nederland gekozen

Op het jaarlijkse seminar Zelf werven via internet heeft het UMC Utrecht net als vorig jaar de Yourfuture.tv Website Award gewonnen. Dat komt naar voren uit het onderzoek Nationale Monitor van de beste recruitmentsites, waarin 309 recruitmentsites van Nederlands grootste werkgevers door Intelligence Group zijn beoordeeld.

Als enige niet-financiële dienstverlener blijft het ziekenhuis met zijn site werkenbijumcutrecht.nl ING en Deloitte voor, die respectievelijk tweede en derde zijn geworden. Met name banken scoren hoog, vanwege de ‘need of urgency’ die wordt gevoeld door de steeds schaarser wordende arbeidsmarkt. Rabobank is vierde en Fortis vijfde. De vacaturekrant.nl publieksprijs is gewonnen door waarligtjouwtax van KMPG Meijburg & Co.

Via: Adformatie


DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.