• Mobile
    wordt gesponsord door

‘Ben en Dutchtone zullen verdwijnen’

‘Ben en Dutchtone zullen verdwijnen’

Ben en Dutchtone zullen binnen een jaar van de markt verdwijnen, zo voorspelt KPN-topman Ad Scheepbouwer.

Volgens de KPN-topman zijn de moederbedrijven van Ben en Dutchtone, Deutsche Telekom en Orange (France Telecom), niet veel langer bereid geld in de Nederlandse bedrijven te steken. Scheepbouwer deed die uitspraken zaterdag in de Volkskrant.

Als Scheepbouwer gelijk krijgt blijven er drie grote telecomproviders over KPN Mobile, Vodafone en O2. Bijna alle mobiele belbedrijven kampen met verliezen. Ook de moederconcerns France Telecom en Deutsche Telekom hebben beide een schuld van vele tientallen miljarden euro’s.

Scheepbouwer laat overigens duidelijk weten dat hij niets voelt voor een overname van Ben of Dutchtone. Volgens hem stuit dit op bezwaren van de Mededingingsautoriteit. Ben en Dutchtone hebben elk ongeveer een miljoen klanten.


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Handig van die Scheepbouwer op zo zijn concurrenten uit de markt te praten. ""Ben" benieuwd wat de reacties zijn...

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.