Beach advertising

Beach advertising

imageDe bekende oranje Unox mutsen komen elk jaar in de winter keer op keer weer terug. Veel exposure voor weinig geld.

Bij Adfreak kwam ik een aardige variant voor de zomer tegen, ongetwijfeld geinspireerd door de bekende afdrukken op Amerikaanse stranden. Even de tekst aanpassen en een partij als Coca-Cola, Ola of Breezer heeft wellicht een mooi zomerpremium met de nodige exposure op relevante locaties. Iemand dit al in Nederland gesignaleerd?


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Hm daar had ik nog geeneens aan gedacht toen ik het zag op BoingBoing. Dat lijkt me inderdaad best een leuke actie. Vraag me alleen af of het wel echt effectief is in het zand (niet dat dat boeit, de gedachte alleen al is leuk, maar toch).

  geplaatst op
 • Misschien juist nog wel meer effect omdat sommige mensen zullen gaan turen van 'wat staat er nou?' en dan heb je hun aandacht (als het dan maar te ontcijferen valt ;-) ).

  geplaatst op
 • Ja, dit heb ik gezien op Vlieland 2 weken geleden. Alleen waren het geen sandalen, maar banden van een jeep. Kilometers lang dezelfde boodschap; een internetadres... alleen weet ik niet meer welke.

  geplaatst op
 • www.jeep.nl ? ;)

  geplaatst op
 • Michelin kan wel wat positieve uitingen gebruiken ;-)

  geplaatst op
 • 2thebar?

  geplaatst op
 • Hier nog een aantal leuke:
  Nokia slippers
  "Sex Please" slippers
  Sandvertising

  geplaatst op
 • Snap eigenlijk niet waarom dit in Nederland nog niet opgepakt is. Leuke manier om je merk te promoten.

  Partijen als Ola, Coca-Cola, Heineken, Puma, beachclubs, politieke partijen (Stem CDA, VVD, SP etc), Kranten (Lees Telegraaf) etc zouden hier toch makkelijk op in kunnen haken.

  Op Molblog wordt ook afgevraagd waarom er zo weinig Hittegolfinhakers zijn

  geplaatst op
 • Nog wat Sandvertising patronen
  In Amerika bieden veel bedrijven gepersonaliseerde slippers aan (met bijv. Just Married).

  geplaatst op
 • Paar jaar geleden al -in het strandloze Deventer, of all places!- gemaakt voor Redken (Nederland). Maar misschien was het toen een slechte zomer, dat weet ik niet meer... Overigens werkt het niet zo geweldig in dat mulle zand hier. 't Is meer een leuk cadeautje dan een strandadvertentie.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.