Apple pakt flink uit

Apple pakt flink uit
, Carl Mangold

image

Steve Jobs heeft weer lekker uitgepakt, op de MacWorld. Met een miniMac voor €499, een iPodje ter grootte van een pakje kauwgum en de MS Word killer iWork.


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Ik weet niet wat voor kauwgom jij eet, Carl, maar da's een flink pakje :)

  Enfin, ik vind het een mooi ding. Kan me voorstellen dat het in representatieve kantooromgevingen aan zou kunnen slaan, evenals bij mensen die hun PC in de huiskamer kwijt moeten. Dit zou bovendien wel eens een voorbode kunnen zijn van alle PC-apparaten in de komende jaren: waarom zouden die dingen immers zo groot moeten zijn als je er alleen af en toe een CD'tje in stopt? Apple begrijpt het allemaal wel, heb ik de indruk.

  Wat die betaalbaarheid betreft, hier komt natuurlijk nog wel een monitor bij. Die kreeg je bij de iMac tenminste nog gratis ;)

  geplaatst op
 • ja, lekker prijsje hoor. in de usa kost dit pakje kauwgom $ 499.

  geplaatst op
 • @Jan: a) Die iPod Shuffle kost in Amerika $99, en b) Prijzen in de USA zijn excl. BTW.

  geplaatst op
 • U.S.A. kennen geen BTW (dat betekent daar overigens: By The Way), maar wel state-tax en dat is daar gemideld een procentje of 7. Omgerekend dus: ? 414,81 of de duurdere: ? 498,02. Die laatste scheelt je dus méér dan ? 100,00. daar heeft echter de Nederlandse staat wat op gevonden: De Nederlandse BTW. Of die berekend wordt over de "kale prijs" of de prijs inclusief 'state-tax" weet ik niet. Bij invoer zit je echter vast aan 19% en dan scheelt het bijna niks. (Iets meer dan ? 7,00 goedkoper)

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.