Apple introduceert de iPod nano

Apple introduceert de iPod nano
, ING Groep
@evr

Steve Jobs (Apple):

iPod nano is the biggest revolution since the original iPod. iPod nano is a full-featured iPod in an impossibly small size, and it?s going to change the rules for the entire portable music market”.

image

En Apple had vandaag meer nieuws. Samen met Motorola en Cingular Wireless introduceerde zij vandaag ook de eerste mobiele telefoon met iTunes genaamd Motorola ROKR.

En nu niet over 2,5 maand zeggen dat je niets weet voor Sinterklaas ;-)


Geplaatst in

DelenEr zijn 10 reacties op dit artikel

 • Als dat de Nano is wat is dit dan?

  geplaatst op
 • @Eric, Niet de nano?

  geplaatst op
 • tja, om het nou een grote revolutie te noemen, het is een kleine platte ipod met kleurenscherm... nou en. een memory stick duo pro van 1 gig is tegenwoordig zo groot als een dikke nagel en dat is dan voornamelijk vanwege de kunststof buitenkant. Die mobiele telefoon met itunes is ook zoiets.... je kunt er heel spannend over doen, maar het is gewoon een spuuglelijke motorola telefoon met wat apple software er op, zodat je ook met itunes kan connecten. Ik weet het niet hoor, maar ik had eigenlijk wel iets meer verwacht van de grote aankondigingen die apple vandaag zou doen.

  geplaatst op
 • Valt me inderdaad zwaar tegen waarmee Apple nu naar buiten is gekomen. Was daar nu alle ophef vooraf voor nodig?

  Vind de campagne makemedance voor de iTunes+cingular wel aardig uitgewerkt. Dat dan weer wel.

  geplaatst op
 • Mooi product! Maar inderdaad niet vernieuwend. Maar aangezien ze de Ipod mini wegnemen uit het assortiment zal het een succes worden. Die zelf ontworpen Nano ziet er ook wel goed uit! Ik ben in ieder geval van plan er een binnen te halen. En jullie?

  geplaatst op
 • Die zelf ontworpen Nano zou een leuke aanvulling zijn op de 'range'. Zit qua grootte ergens tussen de IPod en de IPod Shuffle.

  geplaatst op
 • Ik vind deze iPod-spoof toch echt een stuk leuker en beter in elkaar gezet: http://www.nytimes.com/ :D

  geplaatst op
 • http://thebusinessonline.com/Stories.aspx?StoryID=6CC77E23-3909-4CAC-A347-7766E9647EF0&SectionID=F3B76EF0-7991-4389-B72E-D07EB5AA1CEE

  Over hoe Microsoft de concurrentie met Apple Ipod aangaat..

  geplaatst op
 • Het is Apple wéér gelukt: iedereen praat over het nieuwste product van ze. Dat terwijl -laten we nou eerlijk zijn- de Nano geen schokkende of grootste productinnovatie is.

  geplaatst op
 • Klopt, ik begrijp ook niet wat er uberhaupt vernieuwend is aan Ipods. Het enige wat zij hebben bijgedragen i":
  Een mooi design (de mini vind ik wel mooi, dat witte niet)
  Een clickwheel (ik heb er nooit aan kunnen wennen)
  Een 1 op 1 relatie tussen ipod en itunes (verschrikkelijk! gebeuren rare dingen, erg ingewikkeld voor veel mensen en beperkt de mogelijkheden voor als je niet bij je eigen pc in de buurt bent.

  Ik heb zelf naar volle tevredenheid een Archos Gmini400...daar kun je zoveel meer mee (ingebouwde cardreader, films/foto's kijken, radio, microfoon, en dezelfde functies als Apple) en heeft hetzelfde formaat.

  Archos was de eerste en bracht in 2000 al een 20GB mp3-speler op de markt...Apple kwam in 2003 met een 10GB. Maar het is wel een goed stukje marketing geweest.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.