Apple en Hewlett-Packard samen in digitale muziek

Apple en Hewlett-Packard samen in digitale muziek
, Reddion
@alexstil

De computerfabrikanten Apple en Hewlett-Packard (HP) hebben de handen ineengeslagen op het gebied van digitale muziek. HP komt deze zomer met een muziekafspeelapparaat op de markt dat gelijk is aan de populaire iPod van Apple.

HP doet dit onder eigen naam, maar promoot tegelijkertijd de website iTunes van Apple. Via deze website kunnen liedjes worden gedownload voor de iPod.

Apple en Hewlett-Packard maakten hun samenwerking donderdag bekend op de elektronicabeurs in Las Vegas. Apple presenteerde daar eerder deze week een nieuwe versie van de iPod die niet groter is dan een visitekaartje en 1000 songs kan opslaan.

De iPod is een regelrechte verkoopkraker voor het concern. In totaal zijn er al meer dan twee miljoen stuks afgezet en dertig miljoen liedjes opgehaald via iTunes

Bron: Compuserve


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.