Annic van Wonderen (I Love Fashion News): “Van rijkeluismeisje tot succesvol ondernemer”

Annic van Wonderen (I Love Fashion News): “Van rijkeluismeisje tot succesvol ondernemer”

Annic van Wonderen zette ruim vijf jaar geleden haar eigen modeblog op, I Love Fashion News. Inmiddels is de website uitgegroeid tot een van de populairste van Nederland en heeft ze een boek over geschreven over ondernemen. 

"We hebben 2,4 miljoen bezoeken per maand", vertelt Van Wonderen. "Mede dankzij social media en PR. We vertellen wat vrouwen leuk vinden." Van Wonderen begon de site uit eigen behoefte. "In mijn vorige baan als stylist was ik opzoek naar modenieuws en must haves en ik merkte dat er weinig aanbod was." De doelgroep zijn vrouwen van rond de 30. "Maar ook meisjes van 10 en vrouwen van 60 komen naar onze website."

Ambitie

De ambitie is altijd geweest om iets groots op te zetten. "Ik had het imago van een rijkelui's meisje en wilde laten zien dat ik iets kon zonder het geld van mijn vader." De vader van Van Wonderen overleed afgelopen jaar. "Hij heeft het succes van I Love Fashion News nog meegemaakt."

De website haalt inkomsten uit advertenties en online en offline verkoop. "We pakken het breed aan. Ik denk graag out of the box." Een advertorial op I Love Fashion News kost al snel 1.000 euro. En behalve ondernemen zelf schreef Van Wonderen ook een boek over ondernemen en geeft ze masterclasses over onder meer social media. Ook had ze een reality-soap op RTL. "Focus is belangrijk, maar ook moeilijk. Er is zoveel te doen en niemand houdt je tegen." 


DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.