Amstel-vrienden nemen afscheid

Amstel-vrienden nemen afscheid

Amstel-vrienden nemen afscheidVanaf 1 januari 2004 verdwijnen de drie Amstel-vrienden Bart Oomen, Edward Stelder en Romijn Conen uit de succesvolle vrienden-campagne van Amstel. Heineken heeft eerder dit jaar aangegeven dat het na 6 jaar stopt met reclamebureau PMSvW/Y&R (bedenkers van de vrienden-campagne) en vanaf januari 2004 verder gaat met Doom & Dickson.

Voor de liefhebbers - en daar ben ik er zeker ??n van - ben ik gestart met een archief van de vrienden van Amstel. Heb je beeldmateriaal, links of andere informatie? Werk dan mee en wellicht kunnen de vrienden voortleven op het net.


Delen



Er zijn 5 reacties op dit artikel

 • Wat ik me de afgelopen jaren meerdere malen heb afgevraagd is waarom Amstel nooit iets heeft gedaan met de drie Amstel-vrienden op amstel.nl. Een gemiste kans?

  geplaatst op
 • Wat zou de werkelijke reden zijn voor Heineken om te stoppen met de commercial? Het argument van Heineken dat de campagne te weinig opleverde of het argument om op het hoogtepunt te stoppen met een campagne is natuurlijk bullshit. Hoe lang draait de 'Biertje'-campagne van Heineken nu al?

  Stel dat de Amstel-vrienden te populair werden voor moederbedrijf Heineken. Nee toch?

  Kwam op deze gedachte na een discussie op:
  http://medialog.blogspot.com/

  geplaatst op
 • Volgens mij is rechten en kosten afkopen hiervan voor internet 1 van de redenen om de vrienden niet online te 'adapteren'. Dit is een bekend probleem voor adverteerders. Ik hoop niet dat ze het initieel zijn vergeten af te kopen .....

  geplaatst op
 • Behoorlijk dom maar zou inderdaad goed kunnen. Heb op een van de sites die ik de afgelopen weken heb bekeken mbt de vrienden-campagne wel iets zien staan over de (te) hoge kosten die (moeten) worden gemaakt om campagne voort te zetten.

  geplaatst op
 • Nog een korte aanvulling op dit onderwerp kun je hier vinden.

  http://www.venturo.web-log.nl/index.log?ID=214636

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.