Amercom lanceert Paul de Leeuw-spel voor Douwe Egberts

Amercom lanceert Paul de Leeuw-spel voor Douwe Egberts

In aansluiting op de ?Douw?h!?-radiocommercials van Douwe Egberts, waarin Paul de Leeuw als medewerker van het ?Koffie Call Center? de aandacht vestigt op de theateractiviteiten van het 250-jarige DE, heeft het Amersfoortse internetbedrijf Amercom een online actiespel ontwikkeld.

De speler kruipt in de huid van Paul als medewerker van het Koffie Call Center, met de opdracht om zo veel mogelijk telefoontjes van Douwe Egberts-klanten aan te nemen. Er is ??n probleem: vanwege de waanzinnige drukte krijgt Paul steeds meer telefoontjes tegelijk.

Het is aan de speler om het in dit gekkenhuis zo lang mogelijk te blijven bolwerken. Alleen wie beschikt over stalen zenuwen, een vlijmscherpe blik en een perfecte concentratie zal het enige tijd kunnen volhouden en zich omhoog kunnen werken in de hiscore-lijst. Klamme oksels en gierende adrenalinestromen gegarandeerd.

Het spel is te vinden op de portalsite van Douwe Egberts: http://www.de.nl/

Bron:
http://www.persberichten.com/


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.