Alweer een nieuwe Nederlandse zoekmachine: zoeknieuws.nl

Alweer een nieuwe Nederlandse zoekmachine: zoeknieuws.nl

Nadat Quote Media zoeken.nl heeft gelanceerd, is het vandaag de beurt aan zoeknieuws.nl. Het is een zoekmachine die op basis van een bepaald onderwerp alle relevante nieuwsartikelen van een groot aantal nieuwsbronnen weergeeft.

Ben erg benieuwd welke nieuwsbronnen het indexeert en hoe actueel deze content is. Zoeken op, bijvoorbeeld, Michael Moore’s nieuwste film Fahrenheit 911 levert in ieder geval totaal irrelevante links op.


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Misschien wordt de naam van de film dan niet in de koppen genoemd. Zoek es op: Michael Moore: http://www.zoeknieuws.nl/?q=+michael++moore

    Beetje handig zoeken wil wel es helpen.... :)

    geplaatst op
  • Okay, ik geef toe dat zoeken op Michael Moore wel relevante resultaten oplevert. Maar een beetje zoekmachine moet toch ook resultaten opleveren als je zoekt op de filmtitel!?

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.