Agis lokt nieuwe verzekerden met fiets

Agis lokt nieuwe verzekerden met fiets

Agis lokt nieuwe verzekerden met fietsAgis heeft een mailing verstuurd om verzekerden gratis en vrijblijvend de Agis Zorgwijzer te laten aanvragen. In de Zorgwijzer kan alle daarna door Agis toe te sturen informatie over het nieuwe zorgstelsel en uiteindelijk een offerte geordend worden.

De Zorgwijzer wordt toegestuurd samen met een Rituals theepakket en een deelnemers-nummer, waarmee kan worden meegedongen naar o.m. twintig fietsen, dertig verwenarrangementen en vijftig hartslagmeters. Verder schrijft Agis: “En we beloven u alvast een aangename verrassing als u bij Agis uw verzekering sluit”.

De actie staat ook op iedereeniswelkom.nl (via: verzekeringen-online.nl).

Zoals eerder aangegeven, de zorgverzekeraars komen eraan!


Geplaatst in

DelenEr zijn 1 reacties op dit artikel

  • Ja, ik had hem ook thuis op de mat. De aandacht werd getrokken door de uitzonderlijke envelop en het ontbreken van afzender en ontvanger. Toch hield mijn thrill wel op na het openen. Maar... idd een geinige poging. 1 punt voor Agis!

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.