[Advertorial] 4G mobiel internet komt naar Nederland

25 januari 2013, 09:45

Begin februari komt KPN als eerste met 4G. En dat is fijn, want juist snelheid en bereik zijn punten waar zakelijke bellers zich aan ergeren bij hun huidige mobiele internet. Met 4G van KPN is dat dus verleden tijd. Die ene grote presentatie, die afbeeldingen in hoge resolutie en dat videootje laden nu eindelijk wel een beetje lekker door, tot wel 10x sneller.

Echt snel mobiel internet voor Nederland. Met 4G van KPN. Meer weten? Ga naar www.kpn.com/4G

De voordelen van 4G zie je nog eens haarscherp langskomen in onderstaande video en infographic (klik erop voor een grote weergave). Maar je hoeft dus in ieder geval nooit meer te wachten op een wifi-verbinding met het checken van de die onderzoeken in onze Kennisbank of van de Viral Friday!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

2 Reacties

  Remi

  Is het niet verstandig om eerst 3G eindelijk een keer goed in te voeren? Je kunt in Nederland nog steeds niet meer dan 5 kilometer met de trein rijden en gewoon 3G houden. En in de meeste dorpen is de dekking ook nog steeds vrij belabberd.

  KPN zegt nu dat ze in de zomer van 2014 heel Nederland dekken met 4G, maar “heel Nederland” moeten we dus gewoon zien als “alle grote steden en als je geluk hebt hier en daar een dorp”.


  25 januari 2013 om 10:08
  JosS

  Geweldig dat KPN weer marketing technisch helemaal klaar is voor 4G. Het probleem is dat het operationeel bij KPN nogal wat meer tijd nodig heeft, als het al ooit gaat werken. Alle diensten, Alle diensten die KPN aanbied werken nooit 100% maar marketing technisch klopt het allemaal. Wanneer zou Eelco het begrijpen en Marketing en haar uitingen beter matchen met operations? moet hij eerst al zijn eigen vermogen verliezen?


  31 januari 2013 om 17:48

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!