Adfactor start met fan marketing: bloginsiders #ADV

2 februari 2015, 09:30

Adfactor gaat de fans van invloedrijke bloggers betrekken in campagnes. Met Bloginsiders worden zij uitgenodigd om mee te doen aan marketingacties, zoals product reviews, event reports en foto- en videowedstrijden. Hiermee kunnen adverteerders buzz laten creëren rond hun merk met behulp van de fans van invloedrijke bloggers.

Uniek aan Bloginsiders is dat niet alleen de bloggers, maar ook hun grote schare volgers worden betrokken in marketingcampagnes: geen ‘storytelling’ door influentials, maar ‘storymaking’ door consumenten zelf. Met deze innovatie zet native advertising specialist Adfactor na Blogads een volgende stap op het gebied van influential marketing en native advertising. Lees hier meer over de mogelijkheden van Bloginsiders. Bloginsiders: lead the followers.

Adfactor is specialist in native advertising en sponsored stories. Native advertising staat al jaren aan de basis van onze producten. Ons doel is dat we het merk van elke adverteerder zo succesvol mogelijk activeren in de online belevingswereld van de doelgroep.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!