Een ondernemend 2013 van 7 Ditches en veel kijkplezier

21 december 2012, 14:59

De hoogtepunten van 2012 voor veel inspiratie in 2013

Het jaar 2012 zit er bijna op en we maken ons klaar voor het nieuwe jaar. Onzekerheid is troef, maar voor ondernemend Nederland is dat geen probleem, daar houden we wel van. We maakten in onze eerste maanden van ons bestaan dit jaar als 7 Ditches TV al meer dan 100 programma's en dit aantal zal vele malen hoger worden in 2013. We komen met nieuwe programma's en gaan door met de meeste bestaande programma's.

In deze video hebben we een aantal opvallende uitspraken achter elkaar gezet. Doe er mee in 2013 wat jij wil. 7 Ditches wenst je een ondernemend 2013 en heel veel kijkplezier vol inspiratie!

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!