7 Ditches TV: Webpower, Energize en RB2 starten bureaunetwerk Agency China

7 Ditches TV: Webpower, Energize en RB2 starten bureaunetwerk Agency China

Brian Hirman is al enige tijd betrokken bij RB2 die al zaken doet in China. Ook Jacco Bouw van Webpower en Klaas Weima van Energize zijn al actief in China. Dit, en het feit dat China waanzinnige opportunities biedt, bracht de bureaus op het idee hun krachten te bundelen in een nieuw bureaunetwerk Agency China

Agency China is een bureaunetwerk dat Nederlandse (en later Europese) klanten die al actief zijn in China of dit willen zijn support levert op het gebied van digitale marketing.

Aan het begin van het interview blikt Brian met Janneke terug op zijn carrière en praten ze over de ervaring die Brian inmiddels heeft opgedaan op internationaal vlak met zijn eVentures Africa Fund. Vanaf 20 minuten in de video gaat Brian verder in op het nieuwe initiatief Agency China.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.