7 Ditches TV: Webpower, Energize en RB2 starten bureaunetwerk Agency China

11 maart 2013, 14:59

Brian Hirman is al enige tijd betrokken bij RB2 die al zaken doet in China. Ook Jacco Bouw van Webpower en Klaas Weima van Energize zijn al actief in China. Dit, en het feit dat China waanzinnige opportunities biedt, bracht de bureaus op het idee hun krachten te bundelen in een nieuw bureaunetwerk Agency China.

Agency China is een bureaunetwerk dat Nederlandse (en later Europese) klanten die al actief zijn in China of dit willen zijn support levert op het gebied van digitale marketing.

Aan het begin van het interview blikt Brian met Janneke terug op zijn carrière en praten ze over de ervaring die Brian inmiddels heeft opgedaan op internationaal vlak met zijn eVentures Africa Fund. Vanaf 20 minuten in de video gaat Brian verder in op het nieuwe initiatief Agency China.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!