7 Ditches TV met Boris Veldhuijzen van Zanten: ‘Uitgevers doen veel verkeerd’

7 Ditches TV met Boris Veldhuijzen van Zanten: ‘Uitgevers doen veel verkeerd’

The Next Web is al weer een paar weken voorbij, maar meer en meer is #TNW aan het uitgroeien tot een mondiaal opererend uitgever met events het hele jaar rond op meer en meer continenten en met een wereldwijd toonaangevende blog. Boris Veldhuijzen van Zanten is samen met Patrick de Laive (die we overigens ook recent interviewden op 7 Ditches TV) de drijvende kracht achter #TNW en vertelt in dit interview open over een aantal zaken. Zo is hij samen met een aantal andere internet ondernemers op bezoek geweest bij Neelie Kroes vanuit een soort van adviesrol, in het interview vertelt hij over deze ervaring.

De rest van het gesprek gaat over de manier waarop Boris onderneemt en groeit en deelt hij zijn mening over het uitgeefvak. De jongen die door het onderwijs werd uitgespuugd is uitgegroeid tot een van de meest inspirerende internetondernemers die ons land rijk is. Kijk en luister naar de lessen van een andere InternetCowboy, Boris Veldhuijzen van Zanten.


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.