7 Ditches TV: In gesprek met René Repko

15 juni 2012, 14:00

Hoe graaf je vandaag de dag het makkelijkst en het best in iemands psyche? Hoe ga je op zoek naar iemands drijfveren en diepere motivatoren?

Je gaat naar Twitter en doet een analyse op iemands timeline en zijn of haar tweets. Presentator Joris van Heukelom ontleedt op zijn eigen wijze zijn gasten op boeiende wijze, in ons programma Timeline.

Met dit keer René Repko, ex-marketingdirecteur van de HEMA en Marketeer of the Year in 2008. Net terug uit Amerika waar hij zijn geest heeft laten slijpen en bijna klaar voor een volgende stap in zijn carriere.

Luister en kijk naar een boeiende marketeer over marketing vandaag en morgen.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!