7 Ditches TV: Challenger of the Year

9 november 2012, 14:59

Het was moeilijk kiezen deze week voor Marketingfacts. Welke video moesten we kiezen? Het scherpe interview van Janneke Willemse met Buttkick Coach Jan Dijkgraaf of de nieuwe aflevering van 'En de Winnaar is…' vanaf de Sprout Challenger Day. Toch maar voor het laatste gekozen, vanwege de positiviteit van de vele jonge ondernemers die er rondliepen. Positiviteit die we hard nodig heb in de huidige tijd.

Ga snel kijken hoe onze reporter Godfried praat met bezoekers: uiteraard de winnaar van de Challenger of the Year Award en verder met o.a. Simone van Trojen van laDress, Raymond Cloosterman van Rituals en Michiel Muller van o.a. Tango en Route Mobiel.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!