7 Ditches TV: BusinessCribs op bezoek bij Creative Valley

7 Ditches TV: BusinessCribs op bezoek bij Creative Valley
, 7DTV
@RonnieOvergoor

In deze aflevering van BusinessCribs bezoeken we Creative Valley in Utrecht en spreken we met projectontwikkelaar Laurens van Doorn. Creaitive Valley in Utrecht is een prijswinnend kantoorgebouw dat breekt met alle heersende conventies. Gebouwd in een periode van diepe recessie. Binnen budget. Tijdens de bouw werd slim omgegaan met kosten maar niet ingeleverd op hoogwaardige materialen of duurzaamheid.

En tegen alle leegstandscijfers in is het binnen drie maanden na oplevering voor 100% gevuld met huurders, waaronder bedrijven uit de creatieve en marketinghoek. De aantrekkings kracht van Creative Valley is dat mensen zich er direct bij binnenkomst volstrekt thuis voelen en een open energie ervaren. Neem een kijkje in een van de meest inspirerende werkplekken van Nederland, Creative Valley in Utrecht.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.