• Mobile
  wordt gesponsord door

62.000 ANWB-leden naar Route Mobiel

62.000 ANWB-leden naar Route Mobiel
, ING Groep
@evr

De ANWB start dit jaar met 3,9 miljoen leden, per saldo 200.000 minder dan vorig jaar. In 2005 verloor men in totaal 368.000 leden, fors meer dan de 90.000 die begin 2005 werden voorspelt.

62.000 leden stapte over naar Route Mobiel. Gezien de aggressieve campagne van Route Mobiel dit jaar onder de naam ANWB opzegdagen, hier uitgebreid besproken in de comments, en het feit dat in 2004 65.000 mensen van de ANWB naar Route Mobiel gingen, vind ik 62.000 overstappers een beetje magertjes. Zou de campagne van Route Mobiel dan toch te hard zijn geweest?

Bron: ANWB


Geplaatst in

DelenEr zijn 5 reacties op dit artikel

 • Ik denk dat het werkelijke verlies wel meevalt als je de wegegevallen 'leasedubbeltellingen' meetelt.

  geplaatst op
 • Met auto's die niet of nauwelijks meer naast de weg stil komen te staan nemen mensen zelf het risico over van de ANWB danwel Route Mobiel. Leaserijders worden ook wakker en melden zich massaal af. Als het dan toch een keer mis gaat dan komen ze toch, maar dan is het zo'n 100 euro duurder (of de leasemaatschappij regelt het al). Ik denk dat de Route Mobiel campagne helder is, maar ook veel mensen helpt herinneren alleen maar op te zeggen bij de ANWB en zich vervolgens niet aanmelden bij RM.

  geplaatst op
 • Routemobiel is met een nieuwe campagne bezig ...

  geplaatst op
 • Haha, die banner van ANWB ernaast. Welke site is dat? Nieuws.nl?

  geplaatst op
 • De ANWB heeft zijn ledental vorig jaar opnieuw zien dalen. De Koninklijke Nederlandse Toeristenbond ANWB heeft aan het begin van het lidmaatschapsjaar 2007 om precies te zijn 3.869.377 leden. Dat zijn er meer dan 32 duizend minder dan een jaar geleden. Dat maakte ANWB-directeur Guido van Woerkom bekend tijdens de nieuwjaarsreceptie voor het personeel.

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.