Europese kaart van online banner advertentiemarkt

Europese kaart van online banner advertentiemarkt
, Upstream
@marcoderksen

De online banner advertentiemarkt is de laatste jaren snel veranderd en hierdoor is het steeds moeilijker om alle spelers en partners uit elkaar te houden. Improve Digital heeft het initiatief genomen om met een overzicht te komen. De ‘2010 Display Advertising Market Map is tot stand gekomen op basis van input van een aantal grote uitgevers, ad netwerken en consultants. Doel is aanbieden van een handige tool aan eenieder die zich met banner advertenties bezig houdt. Vanaf vandaag kan iedereen de ‘Europakaart’ GRATIS downloaden op improvedigital.com. De kaart voorziet tevens in een begrippenlijst met uitleg van een aantal steeds meer gebruikte terminologieën. Altijd handig!


Geplaatst in

DelenEr zijn 4 reacties op dit artikel

 • Losjes geïnspireerd op deze versie van AdExchanger.com?

  geplaatst op
 • @Jelmer, die kaart kende ik nog niet; ziet er goed uit en zou inderdaad wel eens de inspiratie voor bovenstaande kunnen zijn geweest!

  geplaatst op
 • Op de site hebben we een verwijzing en link staan naar de US versie van GCA Savian. http://www.improvedigital.com/market-map-2010. Deze versie is gefocust versie op Europa.

  geplaatst op
 • Wat mij betreft is dit een zeer bruikbaar overzicht. Waarvoor dank!

  geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.