Viral Friday: Scarface School Play

Viral Friday: Scarface School Play

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Scarface School Play. Een schooltoneelstuk van kinderen is meestal schattig, maar een als deze heb je nog nooit gezien! Op plek 2, The Street Where Originality Lives. Sid Lee en Nima Nourizadeh zijn terug met deze video voor de adidas Originals Spring/Summer 2010 Neighborhood campagne. Remi Gaillard maakt de top 3 deze week compleet. Deze keer gaat Gaillard verkleed als vlinder op pad om zijn slachtoffers te verrassen.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.