Viral Friday: Windows Phone 7 Series

Viral Friday: Windows Phone 7 Series

Viral Friday is de wekelijkse rubriek op Marketingfacts in samenwerking met LaComunidad, waarin de beste virals van de afgelopen week worden belicht. Heb je een tip? Stuur ‘m naar viralfriday@marketingfacts.nl.

De nummer 1 positie in de Viral Friday van deze week is voor Windows Phone 7 Series Features Video. Tijdens het Mobile World Congress 2010 in Barcelona vorige week onthulde Microsoft het nieuwe Windows Phone 7 Series operating system voor smartphones. Op plek 2, Nike Futebol: Mandingas. In de aanloop naar het wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika deze zomer laat Nike het geheim van de Braziliaanse voetballers zien. Skype Is Mobile maakt de top 3 deze week compleet. Skypen kan tegenwoordig ook vanaf je mobiel en dat wordt gevierd met een campagne: 5 kunstenaars verspreid over 5 landen nemen berichten aan van Skype-gebruikers en verwerken deze in kunst.

Benieuwd naar de complete top 5 van deze week? Kijk dan snel verder! Nostalgisch gevoel? Bekijk deze week in 2007, 2008 en/of 2009.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.