• Mobile
    wordt gesponsord door

300.000ste ADSL klant door KPN aangesloten

300.000ste ADSL klant door KPN aangesloten
, E-Pro bv

KPN heeft vorige week de 300.000e ADSL klant aangesloten. Het gaat hierbij om een klant van de Planet Media Group, de grootste Internet Service Provider (ISP) van Nederland. Op dit moment komen er circa 10.000 nieuwe klanten per week bij. De zeer succesvolle introductie van ADSL Lite heeft hier in hoge mate aan bijgedragen, evenals het nog steeds groeiend aantal ISP’s, via welke ADSL van KPN te bestellen is.

Door het continu verder uitbreiden van de dekkingsgraad in Nederland is het, op dit moment reeds, voor 85% van de bevolking mogelijk om zeer snel te Internetten op basis van ADSL. In januari 2003 zullen daarnaast alle bestaande ADSL Basic en ADSL Extra klanten gratis 50% meer downstream snelheid krijgen. Hierdoor krijgen de ADSL Basic gebruiker 768/128 Kbps tot zijn beschikking en de ADSL Extra gebruiker 1536/256 Kbps tot de beschikking. KPN verwacht dat in het jaar 2003 het huidige aantal van 300.000 aansluitingen verder zal doorgroeien naar 600.000. Deze verwachting is mede ingegeven door de nog immer verder stijgende klanttevredenheid (meer dan 90% tevreden/zeer tevreden klanten) en het in toenemende mate verder aantrekken van de breedband markt. ADSL van KPN is momenteel verkrijgbaar bij de volgende ISP’s: Planet Internet, Het Net, XS4ALL, Tiscali, ZON, Wanadoo, Euronet, HCCNet, Mxposure, Solcon, Freeler en Fiberworld.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.