• Mobile
    wordt gesponsord door

20 jaar mobiele telefonie

20 jaar mobiele telefonie

Eerst was het de auto, daarna de tv en nu kunnen we ons het leven niet meer voorstellen zonder een mobiele telefoon. Deze week is het precies 20 jaar geleden dat Ernie Wise het eerste mobiele telefoongesprek hield in de UK. Reden voor John Arlidge (Guardian) om eens terug te kijken hoe de mobiele telefoon ons leven heeft veranderd: 20 years of the mobile phone.

Let wel, we hebben het hier over de eerste draagbare mobiele telefoon. Nokia introduceerde al in 1982 de eerste autotelefoon. Probleem was dat deze ‘mobiele telefoon’ maar liefst 9,8 kg woog!


Geplaatst in

Delen

0
0


Er zijn 1 reacties op dit artikel

  • het is grappig om te zien dat we niet zonder iets kunnen wat 20 jaar geleden ondenkbaar was en we nog steeds met van die leleijke grijze telefoons liepen te zeulen, die nu worden aangeboden op ebay omdat ze retro zijn

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.