Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Gerard Timmer (Directeur video NPO)

Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Gerard Timmer (Directeur video NPO)

In deze aflevering een gesprek met de directeur video van de NPO. Timmer is als directeur Video eindverantwoordelijk voor de programmering op 1,2,3, de themakanalen en Uitzending Gemist.
Zijn functie heet Video en niet meer TV, omdat alle online programmeeractiviteiten in samenhang met tv onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Hij is ook de leidinggevende van de netmanagers van de publieke tv-netten. De publieke omroep is in beweging. Er moet zwaar worden bezuinigd, omroepen moeten fuseren en de organisatie moet efficiënter functioneren. Je kunt op twee manieren naar de Publieke Omroep kijken….

Aan de ene kant zorgen ze voor televisie die niet (enkel en alleen) gedreven wordt door de commercie en de macht der kijkcijfers, maar aan de andere kant is de Publieke Omroep gebaseerd op een systeem en een model dat volledig is gedateerd en is gebaseerd op een medialandschap dat allang niet meer bestaat. Ronnie Overgoor praat met Gerard Timmer over het veranderende medialandschap en de plek die de Publieke Omroep daarin heeft.Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.