Blue Shots TV: Ronnie Overgoor in gesprek met Gerard Timmer (Directeur video NPO)

10 februari 2012, 14:00

In deze aflevering een gesprek met de directeur video van de NPO. Timmer is als directeur Video eindverantwoordelijk voor de programmering op 1,2,3, de themakanalen en Uitzending Gemist.

Zijn functie heet Video en niet meer TV, omdat alle online programmeeractiviteiten in samenhang met tv onder zijn verantwoordelijkheid vallen. Hij is ook de leidinggevende van de netmanagers van de publieke tv-netten. De publieke omroep is in beweging. Er moet zwaar worden bezuinigd, omroepen moeten fuseren en de organisatie moet efficiënter functioneren. Je kunt op twee manieren naar de Publieke Omroep kijken….

Aan de ene kant zorgen ze voor televisie die niet (enkel en alleen) gedreven wordt door de commercie en de macht der kijkcijfers, maar aan de andere kant is de Publieke Omroep gebaseerd op een systeem en een model dat volledig is gedateerd en is gebaseerd op een medialandschap dat allang niet meer bestaat. Ronnie Overgoor praat met Gerard Timmer over het veranderende medialandschap en de plek die de Publieke Omroep daarin heeft.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!