Advertorial: Vandaag gelanceerd – Delta Lloyd NOW APP helpt consument met financiële vragen

1 februari 2012, 07:15

Delta Lloyd introduceert vandaag de NOW App voor Apple en Android toestellen en tablets. De app biedt een schat aan informatie en tips om slimmer met geldzaken om te gaan. In de app vind je ruim 100 kritische vragen en antwoorden over hypotheken, verzekeringen, pensioenen en beleggen. Zo helpt de Now App iedereen om slimmer met geldzaken om te gaan. Zodat ze, samen met de adviseur, de juiste keuzes kunnen maken. De Now App is vanaf vandaag (1 februari 2012) gratis te downloaden in de Appstore of Android Market.

Naast vragen en antwoorden worden in de app moeilijke financiële termen uitgelegd in het financieel ABC. De informatie in de app verwijst niet naar specifieke Delta Lloyd producten. De app heeft een adviseurzoeker om een financieel adviseur in de buurt te kunnen zoeken. Ook is er de mogelijkheid om notities en berekeningen te maken.

Harry van der Zwan, directeur Marketing & Verkoop Delta Lloyd:

“Met de Now App ondersteunen we zowel de consument als de adviseur. De app bevat geen algemene vragen over producten, maar kritische vragen of het beter, goedkoper of flexibeler kan. En de antwoorden bevatten vaak slimme tips. Zoals de vraag en het antwoord wat er met de no-claimkorting gebeurt bij overstap naar een andere verzekeraar. We helpen financiële beslissers kritisch naar hun geldzaken te kijken en dragen zo bij aan meer zekerheid.”

Downloaden van de NOW app doe je in de Apple iTunes store of in de Android Market.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!