Top Names: Floris en Edial Dekker (Gidsy): Een jongensboek in Berlijn

Top Names: Floris en Edial Dekker (Gidsy): Een jongensboek in Berlijn

Ze vertrokken van Amsterdam naar Berlijn en gingen daar aanvankelijk klussen voor andere bedrijven. Maar iets zelf maken is leuker, concludeerden broers Edial en Floris Dekker al snel. En zo kwamen ze op het idee van Gidsy, een dienst die past in de trend van Etsy en AirBnB, platforms waar vraag en aanbod op een gebied bij elkaar komen. Deze aflevering van Top Names van Fast Moving Targets een gesprek met de broers Dekker.

Bij Etsy vinden artiesten en makers van handwerk kopers, bij AirBnB vinden huiseigenaren tijdelijke huurders. En bij Gidsy? Bij Gidsy tref je bijvoorbeeld mensen die een rondleiding rondleiding door de stad langs belangrijke plekken van de Amsterdamse school geven, of hardlopers die anderen voorgaan op hun loopronde, of een tocht maken per Trabant door Berlijn. Mensen die iets weten of kunnen bieden hun diensten aan. Een percentage van de inkomsten gaat naar Gidsy.

Het verhaal van Gidsy luistert als een gesproken jongensboek. De twee broers zijn super enthousiast, vinden veel heel erg cool en zien met hun goede idee kans om wereldvermaarde investeerders achter zich te scharen. Ze zijn nog maar net bezig, maar de vooruitzichten voor Gidsy zijn goed. En de gunfactor is groot. Floris en Edial Dekker zijn ‘good blokes’ met een sympathiek initiatief. En ze geloven in de goedheid van de mens. Van het bekijken van deze aflevering van Top Names word je vrolijk. Gegarandeerd.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.