The World of Social Media 2011

The World of Social Media 2011

Het einde van 2011 is in zicht. Tijd dus om stil te staan bij wat er allemaal is gebeurd in het land van sociale media. Bovenstaand filmpje vat de ontwikkelingen van het afgelopen jaar allemaal mooi samen. Mochten er nog ontwikkelingen ontbreken, laat het mij dan weten via de comments. Misschien is het wel eens tijd voor een Sociale Media film specifiek gericht op de Nederlandse markt? #idee


Geplaatst in

DelenEr zijn 2 reacties op dit artikel

  • Sander, was je de afgelopen dagen offline? De video veel andere cijfers staan sinds zondagavond hier op Marketingfacts ;)

    http://www.marketingfacts.nl/berichten/20111127_cijfers_de_wereld_van_social_media_in_2011/full

    geplaatst op
  • Misschien wat cijfers over dat de meeste marketeers en communicatiemanagers nog niet zo goed weten WAT ze nu precies moeten met al die social media die zo immens populair zijn? Behalve dan dat ze de social media (en dus online) budgetten waarschijnlijk gaan verhogen de komende jaren.

    geplaatst op

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.