Advertorial: Label je Facebook foto’s met de Brother Label app

26 oktober 2011, 09:20

Brother wil iedereen het plezier en gemak laten beleven van hun beletteringsystemen, maar dan online. Met de Brother Label App Facebook applicatie kan iedereen online foto’s labelen en delen met vrienden op Facebook. Label jezelf, je vrienden, je omgeving en maak ook nog eens kans op mooie prijzen.

Met de Brother Label App op Facebook maakt Brother het delen van foto’s op Facebook nog interactiever en leuker.. Het labelen is een fluitje van een cent. In zeven stappen staat je gelabelde foto online:

In de De Brother Label Facebook App selecteer je een foto, je typt de tekst en stelt de kleur, de plek en de grootte van het label in. Vervolgens klik je op bewaren en de Brother Label app doet de rest. Je foto met label verschijnt in een apart fotoalbum en zal meteen in je timeline met vrienden worden gedeeld. Let the fun begin en start met labelen: Brother Label Facebook App!

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!