Blue Shots TV: Rudy Stroink, eigenzinnige eigenaar van het Mediapark Hilversum

7 oktober 2011, 12:00

Natuurlijk praten we met Rudy Stroink over media, de rol van de publieken, het mediapark in Hilversum en de discussie tussen Amsterdam en Hilversum en wie zich waar vestigt uit de media.

Maar meer is deze man gedreven door de ‘grotere’ zaken des levens zoals de crisis en het kapitalisme. Met zijn bedrijf TCN is hij al enorm gehit door de crisis en hij heeft een uitgesproken mening over het economisch systeem: “Het beste systeem, mits er een goede scheidsrechter is en de verdeling rechtvaardig.”

In de ogen van Stroink ontstaat een nieuwe politieke beweging met een andere agenda. De opinie wordt niet meer gevormd in de Tweede Kamer, maar via blogs en andere kanalen. “Mensen gaan op die manier ‘klonteren’ en dat groeit uit tot bewegingen. Het publieke systeem stort ineen.”

Klik op ‘lees verder’ om het gehele interview met Rudy Stroink te bekijken.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!