Before the Bubble Drink 2011 in Escape Amsterdam

Before the Bubble Drink 2011 in Escape Amsterdam

Net als vorig jaar organiseert Before the Bubble een borrel in de Escape aan het Rembrandtplein in Amsterdam. Donderdag 6 oktober wordt het ongetwijfeld weer een bijzonder weerzien van allerlei (oude) bekenden uit de begintijd van commercieel internet in Nederland. Dit jaar is de borrel aangekleedt met een nieuwe en bijzondere awarduitreiking: De SpinnenwebAwards!

Before the Bubble is een netwerk voor die professionals die de basis hebben gelegd voor –commercieel- internet in Nederland: een exclusief netwerk voor degenen die aantoonbaar actief waren in de internetindustrie vóór het barsten van de internet bubble én destijds (of inmiddels)  een positie in directie of managementteam hadden (of hebben), zelfstandig internetondernemer waren (of zijn) of anderszins een toonaangevende positie in de internetindustrie bekleedden (of bekleden). Als ‘grensdatum’ wordt 1 januari 2000 aangehouden. Before the Bubble is een initiatief van internetpionier Brian Hirman.

Behoor jij tot de groep die voor 1 januari 2000 actief was in de industrie en heb je zin om mee te borrelen? Meld je dan aan voor Before the Bubble Drink 2011!


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.