Pre-order actie Marketingfacts Jaarboek 2011: must have voor online marketeer

1 juni 2011, 12:01

Al vanaf 2006 geeft Marketingfacts het M! Jaarboek uit. Wat begon als een dunne handige gids over het veranderende online medialandschap is uitgegroeid tot een meer dan 300 pagina’s tellend boek waarbij alle facetten van online marketing worden behandeld.

De drukker is op dit moment hard aan de slag met het M! Jaarboek 2011. In dit artikel: Uitleg over de inhoud en verbeteringen van het jaarboek, een vroegboekkorting tot 8 juni en een woord van Ronald ter Voert (@rtvmedia, eindredacteur) en Erik Wiegers (@ErikWiegers, vormgeving) die voor een fantastisch eindresultaat hebben gezorgd.

Marketingfacts Jaarboek 2011

Met het Marketingfacts Jaarboek willen we iedereen die interesse heeft in het online medialandschap een overzicht geven van alle ontwikkelingen en mogelijkheden op het digitale vlak. Het Jaarboek combineert feiten en cijfers met praktische informatie, uitleg van de mogelijkheden en visies van experts. Het Marketingfacts Jaarboek 2011 begint met een uitgebreide inleiding tot het digitale medialandschap, gevolgd door de volgende hoofdstukken:

 1. Online advertising
 2. Affiliate marketing
 3. E-mailmarketing
 4. Zoekmachine marketing
 5. Mobile marketing
 6. Social media
 7. Online video
 8. E-business
 9. Usability & Design
 10. Customer service
 11. Webanalytics

Per onderwerp beantwoorden we de vragen ‘wat is het?’, ‘waar staan we?’ en ‘waar gaat het naartoe?’. Daarnaast lees je bij elk hoofdstuk een case, een interview met een expert en een praktische ‘how-to’. Zo geeft het M! Jaarboek 2011 een flinke update over de mogelijkheden, omvang en trends in online marketing.

Vroegboekkorting M! Jaarboek 2011

Vanaf volgende week ligt het Marketingfacts Jaarboek 2011 voor een prijs van 23,50 euro in de schappen. Tot die tijd kan iedereen gebruik maken van een vroegboekkorting. Bestel het Marketingfacts Jaarboek 2011 vóór woensdag 8 juni dan betaal je in plaats van de standaardprijs slechts 19,95 euro. Bestellen kan via www.marketingfacts.nl/jaarboek.

Sterke teksten en vormgeving

Voor de zesde editie van het Marketingfacts Jaarboek hebben we gekozen voor een nieuw jasje; een frisse vormgeving ontwikkeld door Erik Wiegers. Het resultaat is een mooi vormgegeven Jaarboek waar je makkelijk doorheen leest.

Ronald ter Voert, co-writer en eindredacteur:

“Door het bundelen van de kennis van het Marketingfacts-platform en de medewerking van experts op het gebied van interactieve marketing en nieuwe media, is het Marketingfacts Jaarboek 2011 een boek geworden voor zowel de young professional als de senior marketeer die niet alleen wordt bijgepraat over de laatste stand van zaken, ontwikkelingen en trends, maar tevens praktische handvatten krijgt om direct mee aan de slag te gaan.”

Erik Wiegers, vormgeving:

“Het Jaarboek 2011 komt in een nieuw jasje: eigentijdse vormgeving met (data)visualisaties van hoog niveau. Helemaal passend bij de content. Ook bevordert de keuze voor een bredere bladspiegel, het werken met tabs en doelgericht kleurgebruik, het gebruikersgemak van deze uitgave.”

Bedankt

We zijn wederom erg trots op het Marketingfacts Jaarboek. We hebben met de nieuwste editie wederom een verbeterslag kunnen maken. Zonder de community, de experts, de bloggers én de sponsoren was het ons nooit gelukt. We willen iedereen die een bijdrage heeft geleverd dan ook ENORM BEDANKEN!

Meer informatie over het Marketing Jaarboek 2011 staat op www.marketingfacts.nl/jaarboek.

Bram Fasseur
Product Leader bij Fast Forward Thinking

Categorie
Tags

5 Reacties

  Kevin

  Enneh, een eBook voor op mn eReadertje?


  1 juni 2011 om 12:23
  Vincent Leenders

  bestel voor woensdag 8 mei moet zijn 8 juni


  1 juni 2011 om 12:59
  Bram Fasseur

  @ Vincent, scherp gezien. Ik heb er helemaal overheen gelezen. Het moet natuurlijk 8 juni zijn. Bedankt!

  @ Kevin we zijn aan het kijken of we rond juli een iPad app kunnen opleveren. Zodra ik daar meer over weet zal ik er over bloggen 😉


  1 juni 2011 om 13:54
  Geert

  Super, alleen jammer dat het jaarboek niet in het buitenland kan afgeleverd worden. Sinds jaar en dag volg ik marketingfacts (weliswaar als lurker) met ontzettend enthousiasme. In het verleden werd de vraag al eens geuit maar tot op heden blijkt de interesse vanuit België dan wellicht te klein. Jammer. Ondertussen blijven we marketingfacts wel nauwgezet opvolgen. Succes verder.


  7 juni 2011 om 04:37
  Bram Fasseur

  Hoi Geert, we leveren ook gewoon in België. Je mag me voor de zekerheid een mail sturen met de bestelling, dan zorg ik dat alles in orde komt. bram [at] marketingfacts.nl.


  7 juni 2011 om 05:29

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!