Blue Shots TV: Inside the Industry met Dick Buschman van Achtung

15 april 2011, 12:00

In deze aflevering van Inside the Industry een gesprek met Dick Buschman van bureau Achtung. Insteek van het gesprek is het thema ‘online creativiteit’.

Wat is voor Dick creativiteit, wat is het geheim van Achtung, over de kracht van het kleine idee, de waarde van Awards en het niveau van creativiteit in Nederland ten opzichte van het buitenland.

Met welke klanten werkt Achtung het liefst en waar liggen de grenzen van creativiteit? Kan Achtung ook producten ontwikkelen voor klanten?

Over de liefde voor het ambacht, bij de essentie blijven en klein blijven. De groei voor Achtung? Inhoudelijk. Niet in aantal.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!