Doe mee: Afstudeeronderzoek naar informatieverwerking

7 april 2011, 06:00

Vorig jaar liep Michael van Dorp (@mikkelz, Journalistiek en Nieuwe Media, Universiteit Leiden) stage bij ons in Arnhem. Naast het schrijven van artikelen en blogposts deed hij onderzoek naar informatieverwerking voor zijn master Journalistiek en Nieuwe Media in Leiden. Nu het theoretische deel zo goed als afgerond is, heeft hij jullie hulp nodig bij het verzamelen van bewijs uit de praktijk. Met de resultaten hoopt hij adviezen te kunnen gaan formuleren over de manier waarop journalisten en bloggers het best over complexe data kunnen berichten. De resultaten van zijn onderzoek zullen op Marketingfacts worden gepubliceerd. Neem alsjeblieft tien minuten de tijd om aan het onderzoek deel te nemen; het wordt erg gewaardeerd!

Klik hier om aan het onderzoek deel te nemen.

Redactie
Hoofdredactie bij Marketingfacts

De postings op de site worden door de redactie beoordeeld en ingepland en als we er tijd voor vinden, schrijven we zelf een artikel. Als redactie zijn we ook verantwoordelijk voor de samenstelling van het NIMA Marketingfacts Jaarboek en we treden ook geregeld op als moderator of presentator bij events met vakgenoten. In het colofon vind je onze contactgegevens.

Categorie
Tags

3 Reacties

  Jochem

  Ik heb maar even meegdaan, ben erg benieuwd naar de uitslag!


  7 april 2011 om 06:22
  Erwin

  Jammer dat aan het einde niet wordt aangegeven of je de vragen goed hebt beantwoord, ben wel benieuwd eigenlijk!


  8 april 2011 om 09:23
  Karson

  I would say MC is but other people may have dinrefeft views. the only song i have liked by lil wayne was Mr Carter from Tha Carter 3. And yes I’m a 16 year old female.


  11 juli 2016 om 23:37

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!