Vacature: Online Productmanagers bij Telegraaf Media Nederland

28 maart 2011, 03:12

Telegraaf Media Nederland is één van de grootste internetuitgevers van Nederland met titels als Relatieplanet, Hyves, Habbo Hotel, Geenstijl, Telegraaf.nl en Yourfuture.tv. Met ruim 8,5 miljoen unieke bezoekers bereikt het totale TMG online netwerk 62% van alle Nederlanders.

Telegraaf Media Nederland heeft als strategische doelstelling een groter aandeel van het resultaat te realiseren met digitale media. Om die doelstelling te bereiken investeert Telegraaf Media Nederland in ‘online energy’. Daarom zijn wij op zoek naar een team van 6 talenten die zich ontwikkelen tot senior online specialisten of –managers.

Functie

Als deelnemer aan de online academy werk je aan meerdere innovatieve projecten bij de verschillende digitale bedrijfsonderdelen zoals Hyves, Relatieplanet, Telegraaf.nl en Info Pinnacle. Gedurende twee jaar krijg je een inspirerend opleidingsprogramma aangeboden, word je gecoacht door directie/management en kun je jouw kennis en vaardigheden door diverse projecten op verschillende gebieden vergroten. De projecten zijn allemaal gericht op digitale media. Na het doorlopen van deze ‘academy’ heb je jouw online kennis en ervaring verder uitgebreid en maak je de stap naar online specialist of naar een bredere online managementfunctie binnen één van onze bedrijfsonderdelen.

Profiel

  • HBO/WO werk- en denkniveau
  • 3-5 jaar online marketing (project) ervaring
  • Kan in concepten denken en is in staat deze te implementeren.
  • Heeft kennis van digitale media en visie op het online medialandschap.
  • Aantoonbare affiniteit met zelfstandig ondernemerschap vanuit studie of werkervaring.
  • Gedreven, flexibel, creatief, resultaatgericht en communicatief vaardig.

Telegraaf Media Nederland biedt jou een uniek opleidingsprogramma, met daarnaast een goed salaris, een variabele beloningscomponent, een bedrijfsauto en meer aanvullende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Wil jij snel aan de slag bij het grootste mediabedrijf van Nederland?

Reageer dan via deze link: www.werkenbijtmg.nl.

Standplaats Amsterdam

Vacaturenummer 0496

Op zoek naar een baan in Marketing? Bij Marketingfacts Jobs vind je de leukste marketing- en communicatievacatures.

Categorie

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!