Blue Shots TV: SpinAwards Inspiration Days

25 maart 2011, 14:00

Twee dagen lang maakte Blue Shots TV in samenwerking met Microsoft en Sanoma Digital programma’s vanaf de SpinAwards Inspiration Days. En dan moet je kiezen wat je laat zien hier op Marketingfacts uit de vele uren aan materiaal..

Lot Keijzer over haar vertrek bij Twist, Rebecca Rijnders over haar vertrek bij Emerce, de case van LBI en de Anne Frank Stichting, gesprekken met juryleden, Achtung’s Mervyn van Dam, de jonge talenten, de genomineerden voor design, voor innovatie, voor mobiel, Elsbeth Eilander van Tijdschrift voor Marketing en jurylid, of Rens Plandsoen van Bone en MennoJan Jansen van OMD.

Ik heb gekozen voor het interview dat ik had met Ralph Cohen, over zijn genomineerde Appie.

Ik zeg: De komende dagen hoeft de traditionele TV niet meer aan. Je vindt alle video’s hier en hier. Veel inspiratie gewenst.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.

Ronnie Overgoor
Directeur/eigenaar bij 7DTV

Als genomineerd dagvoorzitter van het jaar behoort Ronnie tot de top van Nederland. Met zijn energiek enthousiasme, aanstekelijke humor, scherpte en ontspannen interactie scoort Ronnie consequent zeer hoge ogen op congressen, evenementen en award uitreikingen. Daarnaast is Ronnie een interviewer met een eigen stijl. Hij is voorbereid, nieuwsgierig en switcht razendsnel tussen serieuze vragen en scherpe humor. Hij houdt van open en echte gesprekken, waarbij hij degene die hij interviewt altijd in zijn of haar waarde laat. Scherp, maar altijd met respect als vangrail. Ronnie heeft meer dan tien jaar ervaring in het interview vak, op het podium voor live publiek als ook voor de tv camera’s van bijvoorbeeld 7DTV.

Categorie
Tags

Marketingfacts. Elke dag vers. Mis niks!