Blue Shots TV: SpinAwards Inspiration Days

Blue Shots TV: SpinAwards Inspiration Days

Twee dagen lang maakte Blue Shots TV in samenwerking met Microsoft en Sanoma Digital programma’s vanaf de SpinAwards Inspiration Days. En dan moet je kiezen wat je laat zien hier op Marketingfacts uit de vele uren aan materiaal..

Lot Keijzer over haar vertrek bij Twist, Rebecca Rijnders over haar vertrek bij Emerce, de case van LBI en de Anne Frank Stichting, gesprekken met juryleden, Achtung’s Mervyn van Dam, de jonge talenten, de genomineerden voor design, voor innovatie, voor mobiel, Elsbeth Eilander van Tijdschrift voor Marketing en jurylid, of Rens Plandsoen van Bone en MennoJan Jansen van OMD.

Ik heb gekozen voor het interview dat ik had met Ralph Cohen, over zijn genomineerde Appie.
Ik zeg: De komende dagen hoeft de traditionele TV niet meer aan. Je vindt alle video’s hier en hier. Veel inspiratie gewenst.

Op de hoogte blijven van nieuwe programma’s van Blue Shots TV kan via e-Mail, RSS, iTunes, of via Twitter.


Geplaatst in

DelenEr zijn 0 reacties op dit artikel

Plaats zelf een reactie

Log in zodat je (in het vervolg) nóg sneller kunt reageren

Vul jouw naam in.
Vul jouw e-mailadres in. Vul een geldig e-mailadres in.
Vul jouw reactie in.

Herhaal de tekens die je ziet in de afbeelding hieronder


Let op: je reactie blijft voor altijd staan. We verwijderen deze dus later niet als je op zoek bent naar een nieuwe werkgever (of schoonmoeder). Reacties die beledigend zijn of zelfpromotioneel daarentegen, verwijderen we maar al te graag. Door te reageren ga je akkoord met onze voorwaarden.